Ett år er over og Trønderbataljonen starter på en ny høst, så vi kan jo liksågreit ta en liten oppsummering av det året som har gått.

Vel, Battlefield 3 kom ut og det skulle satses. Rekrutteringen var i gang og det til slutt viste seg at vi hadde nok medlemmer til å danne to lag som skulle prøve seg på forskjellige nivå.

Hovedlaget hadde umiddelbart suksess og var sammen med Prime.bf3/BX3.bf3 top2 i Norge i 8vs8.

Mot januar ble det arrangert en NationsCup i regi av Clanbase og vår egen Dande ble valgt til å være den norske landslagskapteinen. Landslaget ble basert på de to norske klanene TB og BX3, samt enkelt spillere fra andre norske og internasjonale lag.
De endte opp på en 5.-8.plass etter tap mot Danmark i kvartfinalen.

Under denne turneringen ble derimot BX3.bf3 lagt ned og hoveddelen av spillerne der ble tatt inn for å forsterke TB, dette førte til at vi kunne hamle opp med de beste i Skandinavia og Europa.

I slutten av februar skulle vi delta på BondeLAN 2012 for å kjempe om 10 000NOK premien i BF3.
For å komme seg til LANet i Nord-Trøndelag reiste jeg (Dande) til Asker fra Tromsø og fikk bo på sofaen hos Landstad (<3) og møtte på godegamle tOMST3R. Deretter møtte jeg opp med Habanjero, Kahrax, Sterny, Cobra, Kurt_Knut, nOcK og LightYears for å ta en roadtrip opp til Nord-Trøndelag. Når vi nærmet oss Trondheim ringte vi opp Tay som tilfeldigvis er kjøkkensjef på Egon og fikk ordnet Biff til åtte sultne karer på tur. Etter mang en biff og noen pils var det på veien igjen og til det siste stykket opp til Snåsa. Her fikk vi møte de ”lokal”fødte medlemmene, Rozzoe, NickyZero, Sharpy, Nirex, Lilpinoy og Graven samt en finnmarkværing i Luovtak som hadde kjørt seg en lang vei nedover fra Karasjok. (Tusen takk til mamma-Luovtak som stilte med husrom til hele hurven <3<3)

 

BF3 compoen er det ikke så mye å si om annet at all motstand ble feid til side og TB fikk 1. og 2. plass og ble vinnerne av 10 000NOK samt en hel haug av saker og ting.

TB stilte to lag i BfstuFF’s Nordic League, med hovedlaget i første divisjonen og oldboyslaget i fjerde divisjonen. Med to kamper gjenstående i ligaen fikk vi beskjed om at nesten hele førstelaget trakk seg ut fra TB og startet opp et nytt lag under navnet Vanity (ingen nevneverdig suksess). Et mildt sagt skadeskutt førstelag var tilbake på fote igjen innen kort tid og fikk fullført ligaen, men det ble ikke nok til å sikre seg en god plassering. Oldboys laget derimot tok seg til en 2.plass.

Så var det duket for TromsøLAN der Dande, Wildk1n og Alien_XO deltok på bf3 compoen. Her skulle også TB gjøre rent bord og vant overlegent gjennom hele compoen og vant 2 000NOK.

Vi deltok også på The Gathering, der havnet en TB.mix på 4.plass bak Epsilon, uMAV og Dignitas. TB.mix bestod av Nirex, Eggenz, Limsted, Gummirev og RaexoN

I sesong 2 av Nordic League stilte vi fortsatt to lag og til tross for at det var et helt nytt hovedlag havnet vi på nytt i første divisjonen der vi mottok en hel haug med juling. Ved ikke å ha noen piloter så var alle airmaps tapt på forhånd, men klarte å stjele til oss mange av poengene på infmaps.
Oldboys laget havnet igjen i fjerde divisjonen og denne sesongen skulle de møte litt hardere motstand dermed endte det denne gang på 3. plass.

Slik endte da vårt første år i BF3, mange opp og ned turer, mange gode minner og masse herlige folk.
Nå er sommeren over og vi forbereder oss til en ny sesong av Nordic League, nytt fra tidligere er at vi bare stiller et lag da hovedlaget ikke klarte å få tak i nok spillere.

Så ryktes det om BF3 compo på en del høstLAN rundt omkring, kanskje møtes vi der? 🙂